Over Flexipol

Home » Over Flexipol

Wie zijn wij?

 

Flexipol is niet van gisteren! Ruim 20 jaar geleden begonnen wij met de productontwikkeling van composiet als bouwmateriaal. Inmiddels doen wij veel meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan speciale onderdelen voor de jachtbouw of offshore. Alles wat wij maken is maatwerk, waarbij uw wensen worden verbonden aan de mogelijkheden van composiet!

 

Onze expertise met het engineeren van bouwprojecten is in de afgelopen jaren verder geperfectioneerd. Misschien zijn we iets te Noord-Hollands bescheiden gebleven, maar goed beschouwd horen we in Nederland gewoon bij de marktleiders op ons vakgebied.

 

Ons team van engineers is extreem kundig in hun vaardigheden. Nieuwsgierig en gezond-kritisch als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, niet te stuiten wanneer ze overtuigd zijn van een innovatieve toepassing van composiet.

 

Duurzaamheid en creatieve uitdaging zijn de drijfveren in ons werk. Daarom werken we graag samen met opdrachtgevers die buiten vaste kaders denken en een bijdrage willen leveren aan verduurzaming van de bouwwereld.

 

In ons portfolio vindt u representatieve voorbeelden van onze projecten. Van scholen tot overheidsgebouwen en van hotels tot bedrijfspanden.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over composiet gevels en de projecten die Flexipol heeft uitgevoerd,
neem dan ook even een kijkje op onze projectpagina.

 

Een impressie van de mogelijkheden:

composiet-gevels_6
composiet-gevels_8
composiet-gevels_7
solarix-energie-leverende-gevel_5
composiet-bloembak
composiet-dakranden_4

Flexipol is expert als het gaat om (technische) composiet oplossingen

  • Productontwikkeling van eenvoudige tot complexe constructies
  • Productie van composiet producten / onderdelen
  • Levering en montage / assemblage
  • Engineering van composieten

Door de unieke eigenschappen van composiet valt de keuze steeds vaker op dit prachtige, veelzijdige materiaal. Of het nu gaat om onderdelen voor windmolens, een brug of een eenvoudige dakgoot, de voordelen van composiet komen bij al die toepassingen goed tot hun recht.

Flexipol opereert in de volgende markten:

Luchtvaart

Transport

Automotive

Infra (bruggen)

(Gevel) Bouw

Specialisatie: Engineering

Van composiet

Het engineeren van composieten is wezenlijk anders dan het engineeren met traditionele materialen. Door het op strategische plaatsen van meer of anderssoortige vezels kan er lokaal en uiterst precies een andere sterkte verkregen worden. Hiermee stel je elk ontwerp samen op de meest efficiente manier.

Als technologisch leidende en innnovatieve producent van composietproducten heeft Flexipol alle kennis en kunde om u als opdrachtgever in elk stadium van uw project te adviseren. Onze adviseurs helpen uw idee concreet te maken, onze engineers zetten uw ontwerp in een perfect 3D-CAD model om.

Contact:

Schelphorst 48
1771 SN Wieringerwerf
Tel: 0228 - 35 95 60
info@flexipol.nl

 

VCA 1-ster