Over Flexipol

Direct contact opnemen
Kennismaken

Wie zijn wij?

Flexipol is niet van gisteren! Ruim 20 jaar geleden begonnen wij met de productontwikkeling van composiet als bouwmateriaal. Inmiddels doen wij veel meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan speciale onderdelen voor de jachtbouw of offshore. Alles wat wij maken is maatwerk, waarbij uw wensen worden verbonden aan de mogelijkheden van composiet.

 

Onze expertise met het engineeren van bouwprojecten is in de afgelopen jaren verder geperfectioneerd. Misschien zijn we iets te Noord-Hollands bescheiden gebleven, maar goed beschouwd horen we in Nederland gewoon bij de marktleiders op ons vakgebied.

Gezond-kritisch & kundig

Ons team van engineers is extreem kundig in hun vaardigheden. Nieuwsgierig en gezond-kritisch als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, niet te stuiten wanneer ze overtuigd zijn van een innovatieve toepassing van composiet.

 

Duurzaamheid en creatieve uitdaging zijn de drijfveren in ons werk. Daarom werken we graag samen met opdrachtgevers die buiten vaste kaders denken en een bijdrage willen leveren aan verduurzaming van de bouwwereld.

 

In ons portfolio vindt u representatieve voorbeelden van onze projecten. Van scholen tot overheidsgebouwen en van hotels tot bedrijfspanden.

Meer zien?

Wilt u meer zien van composiet gevels en de projecten die Flexipol heeft uitgevoerd?

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer
Wie is Flexipol

Expert als het gaat om (composiet) oplossingen

Door de unieke eigenschappen van composiet valt de keuze steeds vaker op dit prachtige, veelzijdige materiaal. Of het nu gaat om onderdelen voor windmolens, een brug of een eenvoudige dakgoot, de voordelen van composiet komen bij al die toepassingen goed tot hun recht.

 

  • Productontwikkeling van eenvoudige tot complexe constructies
  • Productie van composiet producten / onderdelen
  • Levering en montage / assemblage
  • Engineering van composieten