Composiet dakgoten:

lekvrij en

onderhoudsarm

Home » Dakgoten

Of het nu gaat om dakgoten met een traditioneel uiterlijk of juist een hedendaagse look, voor renovatie of voor nieuwbouw – Flexipol coördineert het complete project, van 3D-tekenwerk en constructieberekeningen tot montage op de bouwplaats.

Flexibele standaarduitvoeringen of op maat
De composiet dakgoten van Flexipol worden voor elk project op maat gemaakt. Voor kleinere series heeft u de keuze uit diverse veelgevraagde standaarduitvoeringen, waarvan de afmetingen eenvoudig kunnen worden aangepast. Zo vinden wij altijd de aansluiting op uw project, van moderne bakgoten tot goten met een groot overstek in jarendertigstijl.

Lage onderhoudskosten
Met composiet behoort schilderwerk definitief tot het verleden. Af en toe schoonmaken is voldoende om decennia lang te kunnen genieten van uw product. En zelfs daarmee bent u nooit te laat. Het materiaal is kleurecht en behoudt zijn onderhoudsarme kwaliteiten over de gehele levensduur.

Snelle montage
Voor het plaatsen van een composiet dakgoot volstaat een eenvoudige, vlakke achterconstructie. De goot is zelfdragend en wordt met slechts enkele schroefpunten bevestigd. Flexipol levert goten in lengtes tot ca. 13 meter, die fabrieksmatig zijn voorzien van hoeken en kopschotten. Hiermee spaart u arbeidskosten op de bouwplaats uit.

Sterk en lekvrij materiaal
Composieten zijn van zichzelf sterk en duurzaam. De goten zijn mandragend en laddervast. Bovendien rekenen wij al onze constructies door op extreme belasting, zoals storm of een dik pak sneeuw. De dakgoten worden als één geheel aangeleverd, inclusief naadloze hoekstukken en kopschotten. Hierdoor zijn ze gegarandeerd lekvrij.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over de
voordelen van onze composiet dakgoten voor uw project?

 

Een impressie van de mogelijkheden:

Digital StillCamera
Flexipol voorbeeld
Dakgoten en luifels Fp-210

Flexipol is expert als het gaat om (technische) composiet oplossingen

  • Productontwikkeling van eenvoudige tot complexe constructies
  • Productie van composiet producten / onderdelen
  • Levering en montage / assemblage
  • Engineering van composieten

Door de unieke eigenschappen van composiet valt de keuze steeds vaker op dit prachtige, veelzijdige materiaal. Of het nu gaat om onderdelen voor windmolens, een brug of een eenvoudige dakgoot, de voordelen van composiet komen bij al die toepassingen goed tot hun recht.

Flexipol opereert in de volgende markten:

Woningbouw

Utiliteitsbouw

Duurzame energie

Infra (bruggen)

Jachtbouw

Specialisatie: Engineering

Van composiet

Het engineeren van composieten is wezenlijk anders dan het engineeren met traditionele materialen. Door het op strategische plaatsen van meer of anderssoortige vezels kan er lokaal en uiterst precies een andere sterkte verkregen worden. Hiermee stel je elk ontwerp samen op de meest efficiente manier.