Throwback Thursday - Dakgoten en Windveren te Schoonrewoerd

Eerder deze week hebben we een bezoek gebracht aan het dorpje Schoonrewoerd. In 2016 ontving Flexipol opdracht van Aannemersbedrijf P. van Leeuwen voor het leveren en monteren van polyester dakgoten en windveren in deze wijk. Tijdens het bezoek scheen de zon volop, wat een perfecte kans bood om het project te fotograferen!

In het project is gebruik gemaakt van de goottype Fp-210. Dat houdt in dat de hoogte aan de voorzijde van de dakgoot 210mm is en dat deze is voorzien van een dubbele kraal. De brede dakgoten bieden ruimte om de windveren in de dakgoot te laten eindigen. Aan de voorgevel loopt de onderzijde van de goot naadloos door tot aan het metselwerk. De brede elementen zorgen voor een luxe uitstraling.

De onderhoudsarme dakgoten hebben een lange levensduur, zonder schilderwerk. Af en toe schoonmaken is meer dan voldoende. Het is mooi om te zien dat de bewoners van deze wijk over het algemeen de dakgoten regelmatig schoonmaken.

Jaren na oplevering staat het project er keurig bij en de bewoners kunnen nog jarenlang genieten van deze gebruiksvriendelijke producten. Wilt u meer weten over onderhoudsarme dakgoten en windveren? Neem contact op via [email protected] of bel 0228-359 560!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer