Samenwerking HSB Bouw in beeld - Groene linten

Al sinds 2014 wordt er gebouwd aan het project “Groene linten” in Haarlem. Inmiddels is de bouw van de zesde en laatste fase in volle gang en kunnen we trots zijn op een mooie samenwerking tussen HSB Bouw en Flexipol. De gerealiseerde woningen worden intussen door de bewoners aangekleed en de wijk ziet er steeds gezelliger uit. Tijd voor foto’s!

Dakgoten en Deurluifels

Een deel van de woningen betreft koop en een ander deel wordt verhuurd door PréWonen. Alle woningen zijn voorzien van onderhoudsarme deurluifels en dakgoten. Bovendien zijn er vleermuiskasten ingewerkt in de dakgoten op de kopgevels. In sommige gevallen lopen de luifels over langere lengtes over de gevel.

Kopgevel met vleermuiskasten onder de dakgoot

Het project wordt gekenmerkt door transparantie en samenwerking. Aan het begin van de samenwerking hebben HSB Bouw en PréWonen een bezoek gebracht aan onze productielocatie in Wieringerwerf. Samen zijn slimme en veilige oplossingen bedacht, die op meerdere fases konden worden toegepast. Al met al is dit project een voorbeeld van een fijne samenwerking, die inmiddels op andere projecten wordt voortgezet. Daar zijn wij erg dankbaar voor.

Achtergevel met strakke, witte dakgoten

Haarlem is een prachtige wijk rijker en dat levert bovendien mooie plaatjes op. Wilt u meer weten over de lichte, onderhoudsarme producten van Flexipol? Neem contact op via [email protected] of bel 0228 — 359 560!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer