Samenwerking Dura Vermeer krijgt vervolg!

In eerdere berichten heeft u al kunnen lezen over de samenwerking tussen Dura Vermeer Bouw Zuid en Flexipol op het project “Esse Zoom”. Ondertussen hebben we in Nieuwerkerk a/d IJssel meerdere fases afgerond en daar wordt de laatste nu aan toegevoegd: fase 13!

herenhuizen

Over de afgelopen 3 jaar heeft Flexipol kilometers dakgoot en windveer, ruim 1500 onderhoudsarme klossen en honderden deurluifels geleverd en gemonteerd in deze nieuwbouwwijk. In totaal zijn 273 woningen op deze locatie voorzien van onze producten. Met deze laatste fase sluiten we een mooie reeks projecten af met een fijne opdrachtgever.

Rijwoningen

De producten van Flexipol zijn bij uitstek geschikt voor snel bouwen. Alle elementen worden in de fabriek op maat gemaakt. Grote afmetingen en bijzondere vormen zijn geen enkel probleem. Zo kunnen bijvoorbeeld naadloze dakgoten, inclusief plafondbekleding voor twee woninglengtes uit één geheel gemaakt worden. Even vastschroeven en klaar!

2^1 kap woningen

In het najaar zullen de werkzaamheden van Flexipol gereed zijn en kunt u het resultaat op deze website bekijken. Heeft u behoefte aan lichtgewicht prefab producten voor uw project? Neem contact op met Flexipol!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer