Projectvoorgang: 30 luxe app. Varne Buiten te Heiloo

Al enige tijd wordt er door Lokhorst Bouw en Ontwikkeling druk gebouwd aan 30 luxe appartementen verdeeld over twee gebouwen in Heiloo. Wij zijn er trots op dat Lokhorst over de afgelopen jaren Flexipol als partner heeft betrokken bij meerdere projecten, waar een lichtgewicht en vormvrije oplossing werd gezocht.

Impressie – bron: www.tbe-za.nl

Al in 2017 werd Flexipol uitgenodigd door Lokhorst om mee te denken over ronde gevelbanden en dakranden, samen met Mombarg Beton en Versteeg Metaal Groep. Het doel was om een rand te ontwerpen wat vloeiend rond loopt, met een zeer eenvoudige achterconstructie. Bovendien moesten er oplossingen worden bedacht om de balustrades door het composiet heen te kunnen monteren. Van deze samenwerking plukken we nu de vruchten. De montage is inmiddels in volle gang!

In totaal verzorgt Flexipol het leveren en monteren van bijna een kilometer randafwerking, waarvan ongeveer een kwart in brandklasse B. Voor de overige elementen volstaat brandklasse D. Houdt onze website in de gaten voor meer updates!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer