Project in uitvoering: Bloemkozijnen WoZoCo Marijke Hiem

In opdracht van Meriant realiseert ADS Groep het nieuwe woonzorgcomplex ‘Marijke Hiem’ in Heerenveen. Het 94 zorgstudio’s tellende complex wordt voorzien van 90 speels gevormde bloemkozijnen in twee varianten (getekend en gespiegeld).

Gevelaanzicht tijdens de bouw (Bron: stedenbouw.nl)

Ruim voor de start van de bouwwerkzaamheden hebben ADS en Flexipol verschillende uitvoeringen overwogen. Uiteindelijk is een methode gekozen waarin de kracht van beide partijen goed tot uiting komt.

Gevelaanzicht tijdens de bouw

De ADS groep beschikt over een ruime productiefaciliteit waarin de houten binnenwerken van de bloemkozijnen zijn geproduceerd. Deze zijn op de bouw gemonteerd door de specialisten van ADS. In de constructie is een aluminium kozijn geplaatst. Vervolgens heeft Flexipol een prefab bekleding van glasvezel versterkt composiet aangebracht. De bekleding is superlicht, volledig naadloos en onderhoudsvriendelijk.

Composiet kader (bron: Stedenbouw.nl)

Binnenafwerking (bron: adsgroep.nl)

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan dit onderdeel. De oplevering van het project staat gepland op zomer 2020. Op dat moment zullen we het eindresultaat in beeld brengen. Houdt deze www.flexipol.nl in de gaten voor meer nieuws over dit project!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer