Project in uitvoering: 85 woningen ‘Kop De Veste’

In Lelystad ontwikkelt en realiseert Trebbe momenteel 85 gasloze woningen, waarvan 30 stuks bestemd zijn voor sociale huur. Bijzonder voor Trebbe is dat er een nieuw woningtype wordt gerealiseerd: 2 lagen lessenaar.

2 lagen lessenaar
zadelkappen

Wij zijn er trots op dat Trebbe, al sinds de oprichting van Flexipol, een terugkerende partner is waarmee veel mooie projecten zijn gerealiseerd. Trebbe biedt de mogelijkheid om vroeg mee te denken met projecten en schroomt niet om innovatieve aanpassingen te doen aan de constructie om het maximale voordeel uit composiet te halen en een hoge kwaliteit te waarborgen.

Composiet dakranden en raamkaders op eindwoningen

In dit project worden de woningen voorzien van onderhoudsarme raamkaders, deurluifels en dakrandbekledingen. De materialen zijn zeer licht en eenvoudig te monteren. Door de verschillende uitvoeringen van de raamkaders worden de stijlen en dorpels los geproduceerd. Deze maatwerk producten worden tot een lengte van ruim 7 meter naadloos gemaakt.

Inmiddels is de montage van de dakrandbekledingen en raamkaders in volle gang. In het project worden ook 85 composiet deurluifels geplaatst. Deze kunnen vlak voor de oplevering rechtstreeks aan het metselwerk worden bevestigd.

Wilt u meer weten over de lichtgewicht producten van Flexipol? Houdt deze website in de gaten of neem contact op via info@flexipol.nl!

Laat een reactie achter