Project in Beeld - Renovatie 73 woningen Maarssen-dorp

De meeste gevallen werken Trebbe en Flexipol samen op nieuwbouw projecten, maar ook bij renovatie weten we elkaar goed te vinden. In opdracht van Portaal heeft Trebbe 73 woningen grondig aangepakt, waarbij de woningen een labelsprong hebben gemaakt naar minimaal A. Door deze renovatie kunnen de woningen weer 35 jaar mee!

In het voortraject heeft Trebbe Flexipol uitgenodigd om mee te denken over de dakgoten, overstekken en luifels. Bovendien moest er enkele koudebruggen in de gevel worden opgelost. Trebbe heeft de sloop van de bestaande onderdelen verzorgd en Flexipol heeft de montage van de nieuwe composiet producten voor haar rekening genomen.

Dakgoten en Dubbele Luifel

Luifel tegen koudebrug bekleding

Op enkele woningen was een betonelement met luifel geplaatst over bijna de gehele woningbreedte, waardoor een koudebrug ontstond. Trebbe heeft de betonnen luifel afgezaagd, waarna Flexipol een geïsoleerde bekleding heeft geplaatst. Vervolgens hebben we een lichtgewicht deurluifel voor de composiet bekleding gehangen (zie bovenstaande foto).

In alle opzichten zijn de woningen flink opgeknapt en kunnen de bewoners jarenlang genieten van extra comfort. Wij kijken terug op wederom een mooie samenwerking met Trebbe en zijn dankbaar voor het vertrouwen.

Meer weten over maatwerk oplossingen in composiet? Neem contact op met Flexipol via 0228 – 359 560 of [email protected].

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer