Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Composiet wordt vaak ingezet als strakke, moderne afwerking, maar wist u dat een traditionele uitstraling ook goed kan? Een prachtvoorbeeld daarvan is het project Nieuweroord te Leiden. In 2019 ontving Flexipol opdracht van IBB Kondor om het landhuis te voorzien van een klassieke polyester dakgoot met smetplank.

In dit project is gebruik gemaakt van het goottype Fp-175. De mal bepaalt in dit geval de hoogte van de voorzijde (175mm) en de profilering. De diepte van de goot, inclusief het wel / niet toepassen van een doorlopend plafond kan in de mal worden ingesteld. Hierdoor kan de goot perfect passend worden gemaakt voor het gebouw. De goot wordt fabrieksmatig gemaakt, inclusief naadloze kopschotten en hoekstukken. Lekkage is uitgesloten!

Onder de dakgoot is een traditioneel vormgegeven smetplank geplaatst. Hiervoor is een projectmal gemaakt. De combinatie van de Fp-175 met de geprofileerde smetplank geeft een traditioneel uiterlijk, zonder het schilderwerk.

Zoals van Flexipol producten te verwachten is: De elementen zijn eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk en oersterk. Wilt u meer weten over onderhoudsarme dakgoten? Neem contact op via [email protected] of bel 0228-359 560!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Project gereed

Project in beeld: De Lanen te Rijswijk

Stefan Smit | 17-02-2023 Lees meer