Project in beeld: Nieuwbouw woningen Gouwpark

Sinds 2020 zijn wij in opdracht van HSB Volendam bezig met een flinke klus in Zaandam. Op het voormalig ZMC-terrein realiseert HSB 124 woningen en 124 appartementen. Steeds meer woningen komen inmiddels uit de steigers en dat levert mooie plaatjes op!

Aanzicht woning in aanbouw

Flexipol draagt in dit project zorg voor de witte boeidelen, dakgoten, deurluifels en makelaars. Doordat composiet niet geschilderd hoeft te worden kunnen de woningen afgewerkt worden met traditionele details, zonder het bijkomende onderhoud – Een groot pluspunt voor de toekomstige bewoners!

Gouwpark – Bouw in uitvoering

Voor de aannemer is het grootste voordeel van composiet te vinden in de eenvoudige achterconstructie. De elementen worden prefab in de gewenste vorm gemaakt. Door het lichte gewicht en hoge sterkte kunnen de elementen met enkele schroeven, snel en simpel worden bevestigd. Gemak dient de mens!

Bron: Facebookpagina Gouwpark

Rond de zomer lopen de werkzaamheden van Flexipol af in Zaandam. Tegen die tijd komen we weer in de lucht met nieuwe beelden. Hou voor meer informatie www.flexipol.nl in de gaten!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer