Project in beeld: De Lanen te Rijswijk

Het is al even geleden dat op deze website te lezen dat Flexipol opdracht had gekregen om 35 gasloze laanwoningen te voorzien van onderhoudsarme randen en bekledingen. Inmiddels zijn de woningen al enige tijd opgeleverd en genieten wij nog even na met mooie plaatjes!

Het ontwerp van de woningen, afkomstig van Steenhuis Bukman Architecten, geeft een dynamisch beeld met verschillende steentypes, verspringende vlakken en witte accenten. Precies voor dat laatste heeft Flexipol een rol kunnen spelen. In het project zitten namelijk verschillende witte kozijnkaders, variërend van smal en subtiel, tot groter en prominenter.

Daarnaast zijn witte, uitkragende randen toegevoegd op verschillende niveaus. Niet alleen handig als je in de regen voor een dichte deur staat, maar het ziet er nog fraai uit ook!

Naast de engineering en productie werd ook de montage bij Flexipol ondergebracht. Door de vele aansluitingen was hier de nodige vakmanschap een vereiste. Aan het eindresultaat te zien kunnen we wel stellen dat dit goed is uitgepakt.

Al met al kunnen we terugkijken op een positief project met fijne partners en een gaaf eindresultaat. Heeft u ook een project waar lichtgewicht en eenvoudig te plaatsen producten gewenst zijn? Neem contact op met ons team via [email protected] of 0228 – 359 560!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer