Project in Beeld: Campus Nieuw Vennep

In Nieuw-Vennep is Heilijgers bezig met de realisatie van een mooi project, naar een ontwerp van Van Egmond Architectuur. Het gaat om de nieuwbouw van een 4285m2 tellend pand, wat ruimte zal bieden voor de ontwikkeling van slimme en duurzame technologie. Inmiddels vordert de bouw gestaag en wordt er iets zichtbaar van het eindresultaat. Reden genoeg voor een trotste medewerker om zijn drone aan het werk te zetten!

Eerste lagen komen uit de steigers

De gevelbekleding wordt van boven naar beneden, laag voor laag geplaatst door de medewerkers van Heilijgers. Elke keer dat de steiger een zakt komen we dichterbij het totaalbeeld. Inmiddels zijn alle elementen uitgeleverd en vordert de montage gestaag!

Flimpje Close up langs de gevel

Door het gehele project is voelbaar dat de betrokken partijen werken op basis van vertrouwen. Al in een vroeg stadium zijn bouwpartners aangesloten en men heeft zich vanaf het begin ingezet om samen een goed gebouw neer te zetten. Wij zijn erg dankbaar voor de kans om mee te werken aan dit innovatieve project!

Heeft u een vraag over dit project of heeft u interesse in composiet voor uw eigen project? Mail naar [email protected] of bel 0228 – 359 560!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer