Project gereed: Bloemkozijnen Marijke Hiem

Eerder dit jaar plaatsten wij al een update van het project ‘Woonzorgcomplex Marijke Hiem’ te Heerenveen. Dat project is inmiddels opgeleverd en ADS groep voorzag ons onlangs van mooie foto’s. Dat delen wij natuurlijk graag!

Composiet raamkaders onder gallerij

De 94 zorgstudios zijn op 25 mei door ADS groep opgeleverd. In het project heeft Flexipol de productie en montage van 90 onderhoudsarme kozijnkaders voor haar rekening genomen. ADS nam al vroeg in het traject contact op met Flexipol om de kaders te ontwikkelen. Dit heeft zich tijdens de uitvoering vertaald in een zeer vlot tekentraject en een prettige samenwerking.

Composiet raamkaders op beide verdiepingen

ADS groep beschikt over een ruime productiefaciliteit waarin de houten binnenwerken van de bloemkozijnen zijn geproduceerd. Deze zijn op de bouw gemonteerd door de specialisten van ADS. In de constructie is een aluminium kozijn geplaatst. Vervolgens heeft Flexipol een prefab bekleding van glasvezel versterkt composiet aangebracht. De bekleding is superlicht, volledig naadloos en hoeft nooit geschilderd te worden.

Wij wensen de bewoners veel woonplezier toe en bedanken de betrokken partijen voor een prettige samenwerking!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer