OPLEVERING 65 WONINGEN IN SCHOONHOVEN!

We hebben door het hele land partners in de woningbouw. Recent is een mooi project afgerond die we samen met Heembouw hebben mogen realiseren: 65 woningen St. Eloystraat. Dankzij het onderhoudsarme karakter van composiet heeft opdrachtgever Quawonen de komende jaren geen omkijken naar deze producten.

Onderhoudsarme dakgoten, windveren en deurkaders

Hierboven ziet u veel van wat er in ons gamma zit: Composiet dakgoten, windveren en deurkaders – geleverd en gemonteerd door Flexipol. Wederom zijn we trots op de samenwerking met Heembouw die leidde tot dit mooie resultaat.

Voor de deurkaders in dit project zijn speciale mallen gemaakt. Echt een stukje maatwerk. Om de mal zo efficiënt mogelijk te gebruiken is gezocht naar uniformiteit. Zo zitten er in het project 27 getekende en 23 gespiegelde kaders. De kaders bestaan uit één naadloos geheel en zijn daarom eenvoudig te monteren.

Close-up foto’s van de deurkaders, geproduceerd uit 1 naadloos geheel.

We zitten niet stil, want zijn we met meerdere projecten in de afrondingsfase. Daarnaast bereiden onze engineers nieuwe projecten voor die gaan starten dit jaar. Blijf ons volgen voor meer updates!

Wilt u meer weten of heeft u ook een project waarbij Flexipol kan meedenken? Neem contact op en wij helpen u graag verder!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer