Opening nieuwe vestiging in Middenmeer

Zaterdag 19 maart vond de officiële opening plaats van onze tweede vestiging. Deze nieuwe vestiging ligt hemelsbreed 3 km van ons hoofdkantoor en heeft in de afgelopen 6 maanden een grondige verbouwing ondergaan. Dit was nodig zodat onze collega’s hier perfect aan de slag kunnen gaan met de productie van de specials.

Vanaf 10:00 uur begon de inloop van de 70 bezoekers, allen vrienden en familie van de medewerkers van Flexipol. Onder genot van gebak en koffie konden zij kijken naar demonstraties en voorbeelden van gerede producten.

70 bezoekers zorgden voor een gezellige, leerzame middag

Er werden demonstraties gegeven, bijvoorbeeld van een injectie van composiet + PV

Deze tweede vestiging is hard nodig als uitbreiding van de afdeling ‘specials’. Eigenlijk zijn al onze producten speciaal maar hier maken we toch onderscheid in. In Middenmeer zal de nadruk vooral liggen op productietechnieken met een verminderde uitstoot, minerale grondstoffen en hoogwaardige elementen voor de jachtbouw.

Bent u geïnteresseerd in composieten of zoekt u een oplossing voor uw project? U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. We zijn maar wat trots op onze nieuwe locatie!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer