Nieuw in opdracht: Nieuwbouw 32 woningen Heidezoom ’t Harde

Wij zijn altijd trots wanneer een klant een project aan Flexipol gunt. Wat ons extra trots maakt is als bestaande klanten terugkomen met nieuwe projecten. Dit geldt ook voor het project waar het vandaag om gaat. Salverda Bouw heeft in 2017 een eerste bestelling geplaatst bij Flexipol en vorig jaar mochten wij meewerken aan een grote renovatieklus in Apeldoorn. Ook dit jaar zetten we de samenwerking door met de nieuwbouw van 32 woningen in ’t Harde!

Vogelvlucht 32 woningen Heidezoom ’t Harde

Salverda realiseert dit project in opdracht van VanWonen Vastgoedontwikkeling. Het betreft de vierde en laatste fase van het plan Heidezoom. Flexipol zal zorgdragen voor het leveren en aanbrengen van 26 onderhoudsarme deurluifels.

Impressie: rijwoningen met witte deurluifels

De luifels zijn inwendig voorzien van stalen consoles, waardoor de montage zeer snel gaat. De elementen kunnen laat in het bouwproces worden opgehangen, omdat ze rechtstreeks aan het gevelmetselwerk worden bevestigd. Hierdoor blijft het risico op beschadigen tijdens de bouw beperkt.

Impressie: 2^1 kap woningen met witte deurluifels

Mocht u meer willen weten over onze deurluifels of andere maatwerk producten, neem dan contact op via info@flexipol.nl of bel 0228 359 560!

Laat een reactie achter