Direct contact: 0228 - 35 95 60  |  info@flexipol.nl

Nieuw in opdracht: Anno52 te Bergen op Zoom

Wonen in een voormalig V&D pand – binnenkort kan dat in Bergen op Zoom! BVR Bouwgroep is inmiddels aangevangen met de transformatie van het pand aan de Stationsstraat 1. Met trots mogen wij melden dat Flexipol het gebouw van uitkragende gevel- en dakranden mag voorzien.

Impressie van de nieuwe gevel met composiet randen

Transformatie is een duurzame oplossing voor de krapte op de woningmarkt. Bestaande bouw wordt niet gesloopt, maar krijgt juist een nieuw leven! Het ombouwen van een oud kantoor naar woningen die aan de eisen van deze tijd voldoen vraagt veel aanpassingen. Toch kan een belangrijk deel van de constructie vaak hergebruikt worden. Er wordt dus minder afval gecreëerd en er hoeft minder nieuw materiaal aangemaakt te worden.

Gevelaanzicht hoek

Werken met een bestaande constructie brengt vaak een uitdaging met zich mee op het gebied van gewicht. Je kunt maar beperkt extra kilo’s aan het gebouw hangen, want de constructie is daar niet op berekend. Dat maakt composiet het ultieme materiaal voor transformaties. Door maatwerk te leveren zorgen we bovendien altijd voor een degelijke aansluiting met de bestaande bouw.

Heeft u vragen over transformeren met composiet? Zoekt u een lichtgewicht oplossing? Neem contact op via info@flexipol.nl of bel naar 0228-359560!

Laat een reactie achter