Nieuw: Composiet geveldrager t.b.v. NOM-renovatie

In de komende jaren worden duizenden woningen dankzij de Stroomversnelling opgewaardeerd naar Nul-op-de-meter. Dura Vermeer voert hiervan een belangrijk aandeel uit met haar innovatieve, duurzame renovatieconcepten.

NOM-renovatie – Bron: www.duravermeer.nl

Enige tijd geleden legden zij Flexipol de uitdaging voor om een profiel te ontwikkelen waar de nieuwe geïsoleerde gevels opgezet kunnen worden. Het bestaande systeem bestond uit veel losse onderdelen en was gevoelig voor corrosie en rot. De nieuwe profielen moesten in één simpele handeling aan de bestaande fundering bevestigd kunnen worden en jarenlang probleemloos mee gaan.

Composiet geveldrager aan bestaande woning

In alle projecten van Flexipol staat de klantwens centraal – er is geen standaard. Rekening houdend met de technische eisen en het beschikbare budget hebben we gezamenlijk een product ontwikkeld, waar de nieuwe gevels (totale gewicht tot 2000Kg per woning) op geplaatst kunnen worden.
Het lichte gewicht, de eenvoudige montage en de duurzaamheid (geen rot of roest) waren de doorslaggevende factoren in de keuze voor composiet.

Composiet geveldrager voordat nieuwe gevel is geplaatst

Heeft u een uitdaging waar vormvrijheid, sterkte of duurzaamheid vereist is? Vraag naar de mogelijkheden via [email protected] !

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer