Knap staaltje handwerk in project Voorhof te Noordwijk

Eerder berichtten wij al over de lange, naadloze goten voor het project ‘Voorhof te Noordwijk’. Naast de gootlengtes heeft dit project meer bijzondere kenmerken. Zo hebben de woningen bijzonder gevormde kappen, waar de productiemedewerkers en monteurs van Flexipol zich van hun beste kant hebben moeten laten zien.

Overzicht woningen in Noordwijk

Gezien de hoeveelheid unieke aansluitingen heeft Flexipol ervoor gekozen om rechte lengtes te maken. Deze worden fabrieksmatig voorzien van speciale hoekstukken nadat de producten uit de mal zijn gelost. De elementen worden dus geleverd, inclusief naadloze hoeken. Dat scheelt arbeid op de bouwplaats!

Speciale hoeken dakgoten en overstekken

Dankzij de speciale hoekstukken lopen de dakgoten soepel over in overstekbekledingen, waardoor een rustig en strak uiterlijk ontstaat. De toekomstige bewoners hebben bovendien weinig omkijken naar de goten en overstekken, door het onderhoudsarme karakter van Composiet.

Heeft u een project waar een oplossing op maat vereist is? Neem contact op met Flexipol via [email protected] of 0228 – 359 560!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer