Gelukkig nieuwjaar! 2023 is begonnen!

Na een week vol festiviteiten is het team van Flexipol weer teruggekeerd. Vanaf vandaag staan wij weer klaar om samen met u mooie projecten te realiseren. Wij zijn benieuwd welke mooie projecten dit jaar op ons pad komen! In elk geval zullen we in 2023 getrakteerd worden de afronding van een project waar ons team in 2022 zo hard aan heeft gewerkt.

Op de foto’s zijn de eerste gevelbeelden van het project IJburg 1C te zien. Al in 2019 werden de eerste gesprekken gevoerd met aannemer Hillen & Roosen en ontwerper INBO om tot een werkbare gevelinvulling te komen, dat zou passen bij de omliggende gebouwen. Dit leidde uiteindelijk tot een opdracht in 2021, waarna de engineering (3D) definitief werd gedaan. In 2022 heeft Flexipol de productie van de bijna 1200 composiet elementen afgerond. Net voor de kerst zijn enkele steigerslagen verwijderd en wordt de gevel zichtbaar. Super gaaf om het eindelijk werkelijkheid te zien worden!

Project IJburg 1C

De onderhoudsarme composiet gevelbekleding wordt afgewisseld met aluminium losanges en houten kozijnen. Op verschillende verdiepingen wordt een rij ornamenten op de gevel aangebracht. In de komende weken zal de montage van de gevelbekleding worden voortgezet. Het complete beeld van deze gevel is alvast één ding om naar uit te kijken in 2023!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer