Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Wij doen mee, ontdek hoe ons bedrijf werkt!

https://www.kbbbd.nl/bedrijf/flexipol/

Meld je vandaag nog aan om ons bedrijf in Wieringerwerf te bezoeken tijdens de “Kom Binnen Bij Bedrijvendagen” van 16 tot 24 maart! Klik op de bovenstaande link.

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord.

Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots ons bedrijf te laten zien.

Wij zetten graag voor geïnteresseerden onze deuren open om te vertellen en te laten zien wat voor mooie producten wij maken. Het doel is er te zien is dat Flexipol de meest innovatieve technologie gedreven composiet producent van Nederland is. Flexipol is actief in een breed werkveld waaronder de bouw & infra, automotive, en duurzame energie sector.

Wij zoeken mensen die een vak willen leren in de wereld van composiet/polyester – productiepersoneel- junior vertegenwoordiger – werkvoorbereider – tekenaar – productieleider en marketingmedewerker.

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer
Project gereed

Project in beeld: De Lanen te Rijswijk

Stefan Smit | 17-02-2023 Lees meer