Fijne kerst en een gezond nieuwjaar!

2020 is bijna ten einde… en wat een bijzonder jaar is het geweest! Na de stikstof / PFAS problematiek kwam Covid-19 om de hoek kijken. Ondertussen dendert de woningbouw op volle kracht door. De maatregelen maken het moeilijker om als team dichtbij elkaar te komen, terwijl we dat juist nu nodig hebben. Je kunt stellen dat het afgelopen jaar enorm veel mentale veerkracht en volharding van ons allen gevraagd. Desondanks zijn er veel lichtpunten te vinden.

Gevelornament met gerecycled composiet

Collega’s houden rekening met elkaar en er worden nieuwe manieren gevonden om elkaar op te zoeken. De bouwsector kan ondanks de maatregelen doorwerken en er zijn mooie samenwerkingen ontstaan in de jachtbouw. Het resultaat is dat Flexipol wederom een mooie groei heeft gemaakt, ondanks de onzekere tijden. Het fundament is gezet om ook in 2021 zakelijk een gezond jaar te beleven, met een fijne groep collega’s die voor elkaar klaar staat. Wij zijn hier enorm dankbaar voor!

Carbon gangway t.b.v. jachtbouw

Wij willen via deze weg graag onze opdrachtgevers, leveranciers en betrokkenen bedanken voor de mooie samenwerkingen van 2020. Vanaf 4 januari zijn wij weer bereikbaar. Fijne kerstdagen en een gezond 2021 toegewenst!

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer