Energieleverende

gevels

Bouwen met composiet maakt het mogelijk om zonnecellen in de gevel zélf te integreren. Ook kan zonnewarmte uit de buitenste schil worden afgevangen en opgeslagen. Deze energieleverende gevels geven een revolutionaire dimensie aan energie-positief bouwen. Zonder concessies te doen aan soliditeit en esthetische wensen.

 

Composiet en energiebesparing
Geen enkel bouwmateriaal biedt zó veel kansen op energiebesparing als composiet. Door de flexibiliteit van het product bent u niet gebonden aan standaard zonnepanelen. De zonnecellen kunnen ‘verstopt’ worden in de huid van het materiaal, zodat de gevel mooi én functioneel is.

Daarnaast kan gemakkelijk isolatiemateriaal worden opgenomen in het laminaat, waardoor een gebouw in de winter warmer en in de zomer koeler blijft.

 

Duurzame nieuwbouw en renovatie
Naast toepassing in nieuwbouwprojecten zijn energieleverende gevels ook zeer geschikt om bestaande gebouwen te verduurzamen. Denk hierbij aan kantoorpanden en aan appartementencomplexen met een vooruitdenkende VvE. Hiervoor kunnen VvE’s ook overheidssubsidies aanvragen en leningen afsluiten via het Nationaal Energiebespaarfonds.

Wat uw motieven ook zijn, financieel rendement en/of milieuwinst, composietgevels kunnen een interessante bijdrage leveren aan energiebesparing op uw vastgoed. Maak een afspraak met Flexipol om de mogelijkheden voor uw project in kaart te brengen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de
voordelen van onze energie leverende gevelbekleding?

 

Een impressie van de mogelijkheden:

solarix-energie-leverende-gevel_4
solarix-energie-leverende-gevel_3
solarix-energie-leverende-gevel_5

Als technologisch leidende en innnovatieve producent van composietproducten heeft Flexipol alle kennis en kunde om u als opdrachtgever in elk stadium van uw project te adviseren. Onze adviseurs helpen uw idee concreet te maken, onze engineers zetten uw ontwerp in een perfect 3D-CAD model om.

Contact:

Schelphorst 48
1771 SN Wieringerwerf
Tel: 0228 - 35 95 60
info@flexipol.nl

 

logos-certificeringen-footer