Eindrapportage innovatie-traject PV OpMaat

Op Woensdag 19 juni vond het eindsymposium plaats van het Europese Interreg-project PV OpMaat. Tijdens dit evenement werden de resultaten gepresenteerd door de deelnemende partijen. Daarnaast nam gedeputeerde Anne-Marie Spierings van de provincie Noord-Brabant het eerste exemplaar van de eindrapportage ‘PV OpMaat: Zonneceltechnologie op maat voor grootschalige gebouwintegratie’ in ontvangst. Via de link onderaan dit bericht kunt u het eindrapport downloaden.

Composiet met geïntegreerd PV

Gedurende het innovatietraject zijn meerdere BIPV-toepassingen ontwikkeld en getest. BIPV houdt in: Bouwproducten waarin technieken zijn geïntegreerd om zonne-energie op te wekken. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar www.BIPVnederland.nl.

Flexipol heeft in het innovatietraject composiet gevelbekledingen ontwikkeld waar een flexibele PV-folie in de huid is opgenomen. Uiteraard werden wij bijgestaan door meerdere partners, waaronder Solliance en Studio Solarix. Deze innovatie zet de deur open voor architectonische, vormvrije gevels, die energie opwekken uit zonlicht.

Voor meer informatie en het eindrapport verwijzen wij u graag naar de website van Solliance:
https://www.solliance.eu/nl/2019/grootschalige-gebouwintegratie-van-solar-binnen-handbereik/

Denkt u aan het toepassen van een energieleverende gevel? Neem contact op met Flexipol via 0228 359 560 of [email protected] !

Wil je meer lezen?

Gerelateerde berichten

Algemeen

Flexipol doet mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Stefan Smit | 16-02-2024 Lees meer
Nieuwe Projecten

Nieuw in Opdracht: De punt fase III

Stefan Smit | 23-11-2023 Lees meer
Throwback

Project in beeld: Nieuweroord te Leiden

Stefan Smit | 21-02-2023 Lees meer