Composiet deurluifels

op maat en snel

gemonteerd

Home » Deurluifels

Fraai en functioneel, zo kun je de composiet deurluifels van Flexipol omschrijven. Wij ontwerpen  luifels voor zowel grote woningbouwprojecten als voor onder architectuur gebouwde woningen en bedrijfspanden.

Standaard uitvoeringen: op elke maat leverbaar

Speciale vormgeving: ontwerp en uitvoering

Rechtstreeks bevestigd aan metselwerk

Serieproductie of geheel op maat ontworpen
Binnen ons leveringsprogramma is het type Flex in nagenoeg elke afmeting toepasbaar. Deze strakke, rechthoekige deurluifel is bovendien de goedkoopste in zijn soort dankzij een verstelbare mal.
Daarnaast zijn specifiek op maat gemaakte deurluifels mogelijk, ook met een markante vormgeving. Flexipol voert hiervoor het totale engineerings- en montageproces uit.

 

Snelle montage van composiet deurluifels
De luifels van Flexipol zijn voorzien van een inwendige constructie met verzinkt stalen consoles. Het monteren aan de gevel is daardoor zeer eenvoudig. De composiet deurluifels van Flexipol worden in verschillende kleuren geleverd. Een spuwertje (links of rechts naar keuze) zorgt voor de afvoer van hemelwater.

Meer weten?

 

Heeft u voor uw project interesse in onze
onderhoudsarme deurluifels

 

Een impressie van de mogelijkheden:

compisiet-deurluifel_3
compisiet-deurluifel_2
compisiet-deurluifel

Flexipol is expert als het gaat om (technische) composiet oplossingen

  • Productontwikkeling van eenvoudige tot complexe constructies
  • Productie van composiet producten / onderdelen
  • Levering en montage / assemblage
  • Engineering van composieten

Door de unieke eigenschappen van composiet valt de keuze steeds vaker op dit prachtige, veelzijdige materiaal. Of het nu gaat om onderdelen voor windmolens, een brug of een eenvoudige dakgoot, de voordelen van composiet komen bij al die toepassingen goed tot hun recht.

Flexipol opereert in de volgende markten:

Luchtvaart

Transport

Automotive

Infra (bruggen)

(Gevel) Bouw

Specialisatie: Engineering

Van composiet

Het engineeren van composieten is wezenlijk anders dan het engineeren met traditionele materialen. Door het op strategische plaatsen van meer of anderssoortige vezels kan er lokaal en uiterst precies een andere sterkte verkregen worden. Hiermee stel je elk ontwerp samen op de meest efficiente manier.