Composiet dakranden:

licht en onderhoudsarm

Bijzonder gevormde dakranden of een groot overstek geven een gebouw zoveel meer uitstraling. Met composiet wordt elke wens op dit punt werkelijkheid. U als architect krijgt volledige vormvrijheid, Flexipol voert het complete engineeringsproces uit. Composiet dakranden hebben bovendien een aantal voordelen die ook prijstechnisch zeer interessant zijn.

 

  • Uiterst licht in gewicht: Geen zware staalconstructies of bijzondere voorzieningen nodig. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor renovatieprojecten.
  • Eenvoudige achterconstructie: Zelfs zeer grote elementen kunnen met enkele schroeven aan een simpel rekwerk worden gemonteerd.
  • Snelle montage: Alle dakrandelementen worden vooraf in de gewenste kleur geproduceerd, wat de aannemer op de bouwplaats arbeid en geld bespaart.
  • Onderhoudsarm: Af en toe schoonmaken is voldoende, terugkerend onderhoud door schilderwerk is nooit meer nodig.

Waarom composiet gebruiken?

Composiet gevels besparen en leveren energie

Vergeleken met traditionele materialen als beton, hout en aluminium haalt u met composiet veel meer besparende en creatieve mogelijkheden in huis.

Meer weten?

 

 Wilt u meer informatie
over onze composiet dakranden

 

Een impressie van de mogelijkheden:

composiet-gevel-sfeerbeeld_4
composiet-dakranden_3
composiet-gevel-sfeerbeeld_7

Flexipol is expert als het gaat om (technische) composiet oplossingen

  • Productontwikkeling van eenvoudige tot complexe constructies
  • Productie van composiet producten / onderdelen
  • Levering en montage / assemblage
  • Engineering van composieten

Door de unieke eigenschappen van composiet valt de keuze steeds vaker op dit prachtige, veelzijdige materiaal. Of het nu gaat om onderdelen voor windmolens, een brug of een eenvoudige dakgoot, de voordelen van composiet komen bij al die toepassingen goed tot hun recht.

Flexipol opereert in de volgende markten:

Luchtvaart

Transport

Automotive

Infra (bruggen)

(Gevel) Bouw

Specialisatie: Engineering

Van composiet

Het engineeren van composieten is wezenlijk anders dan het engineeren met traditionele materialen. Door het op strategische plaatsen van meer of anderssoortige vezels kan er lokaal en uiterst precies een andere sterkte verkregen worden. Hiermee stel je elk ontwerp samen op de meest efficiente manier.

Als technologisch leidende en innnovatieve producent van composietproducten heeft Flexipol alle kennis en kunde om u als opdrachtgever in elk stadium van uw project te adviseren. Onze adviseurs helpen uw idee concreet te maken, onze engineers zetten uw ontwerp in een perfect 3D-CAD model om.

Contact:

Postbus 65
1723 ZH Noord - Scharwoude
Tel: 0228 - 35 95 60
info@flexipol.nl

 

logos-certificeringen-footer