Logo Flexipol

Duurzaamheid

partner logoVCA

Composiet SchoorstenenComposiet GevelsComposiet Interieur meubelenDuurzaamheidDuurzaamheidDuurzaamheidDuurzaamheidComposiet dakrandenComposiet gevelsDuurzaamheid

Samenwerking Flexipol Composites met Duurzaam Gebouwd.

Omdat composieten een zeer positieve bijdrage leveren aan de duurzaamheid van gebouwen, is het niet verwonderlijk dat kennis van composieten ook bij Duurzaam Gebouwd goed vertegenwoordigd moet zijn.
Binnen het team van Flexipol Composites is die kennis ruimschoots aanwezig en zal Flexipol de komende tijd als kennispartner in composieten gaan bijdragen aan de inhoud van het Duurzaam Gebouwd magazine.

Ook zullen expert-artikelen worden geplaatst op de website van beide organisaties, waarbij nieuwe toepassingen en ontwikkelingen binnen de composietbranche aan bod komen.

In het  Duurzaam Gebouwd magazine van juni 2014 wordt uitgebreid aandacht besteed aan composiet gevelprojecten. Bijvoorbeeld het Project SoZaWe in Groningen dat door de toepassing van een composiet elementengevel het energielebel A++ heeft bereikt met een EPC van 0,48!

Deze gevel is ontwikkeld en geproduceerd door het team van Flexipol Composites BV (vh Polux BV)
Ook is voor de productie van deze gevel een compleet nieuwe techniek ontwikkeld, waarbij de emissie van schadelijke stoffen tot een absoluut minimum is beperkt.
Verder zijn de gevels geheel demontabel en recyclebaar.

Wilt u meer specifieke informatie over de mogelijkheden van composieten, neem dan gerust contact met ons op.
Wij staan u graag bij in de ontwikkeling en realisatie van uw project.

 

Flexipol Composites BV

Meer informatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Afspraak makenContact ?

 Mail: Info@Flexipol.nl

 Tel: 0228 - 359567

 Facebook

 Linkedin