PV Integratie

Solarenergie wordt opgewekt door zonnecollectoren.

Normaliter worden die op het dak van een gebouw geplaatst of legt men zonneparken aan op een braakliggend terrein. Maar het is ook mogelijk om gevels te voorzien van zonnecollectoren. Een composiet elementengevel of gevelbekleding kan worden voorzien van zonnecellen. De techniek zit al opgenomen in de composiet panelen die "plug 'n play" aan elkaar worden verbonden. Zo levert een gevel meer dan voldoende energie op voor het hele gebouw, en mogelijk zelfs meer.

zonnecollectoren-breed

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over PV integratie in uw woning?

 

Een impressie van de mogelijkheden:

zonnecollectoren
composiet-dakgoten
composiet-schoorsteen

Flexipol is expert als het gaat om (technische) composiet oplossingen

  • Productontwikkeling van eenvoudige tot complexe constructies
  • Productie van composiet producten / onderdelen
  • Levering en montage / assemblage
  • Engineering van composieten

Door de unieke eigenschappen van composiet valt de keuze steeds vaker op dit prachtige, veelzijdige materiaal. Of het nu gaat om onderdelen voor windmolens, een brug of een eenvoudige dakgoot, de voordelen van composiet komen bij al die toepassingen goed tot hun recht.

Flexipol opereert in de volgende markten:

Luchtvaart

Transport

Automotive

Infra (bruggen)

(Gevel) Bouw

Specialisatie: Engineering

Van composiet

Het engineeren van composieten is wezenlijk anders dan het engineeren met traditionele materialen. Door het op strategische plaatsen van meer of anderssoortige vezels kan er lokaal en uiterst precies een andere sterkte verkregen worden. Hiermee stel je elk ontwerp samen op de meest efficiente manier.

Als technologisch leidende en innnovatieve producent van composietproducten heeft Flexipol alle kennis en kunde om u als opdrachtgever in elk stadium van uw project te adviseren. Onze adviseurs helpen uw idee concreet te maken, onze engineers zetten uw ontwerp in een perfect 3D-CAD model om.

Contact:

Postbus 65
1723 ZH Noord - Scharwoude
Tel: 0228 - 35 95 60
info@flexipol.nl

 

logos-certificeringen-footer