Logo Flexipol

Nieuws

partner logoVCA

NieuwsNieuwsComposiet Interieur meubelenComposiet SchoorstenenNieuwsComposiet dakrandenNieuwsComposiet GevelsNieuwsComposiet gevels
Flexipol is VCA* gecertificeerd
maandag 5 februari 2018

Flexipol is VCA* gecertificeerd

Door de toename van projecten waar Flexipol niet alleen leveringen doet maar ook de montage voor haar rekening neemt, is het belangrijk om veilig en vakkundig werk te leveren. Vandaar dat Flexipol de stap heeft genomen om VCA* certificering te impelementeren. Met goed gevolg overigens.. want sinds januari van dit jaar is de certificering een feit.


Flexipol zoekt partners voor de ontwikkeling van Energie gevels
dinsdag 14 november 2017

Flexipol zoekt partners voor de ontwikkeling van Energie gevels

Van oudsher is Flexipol een innovatief bedrijf met duurzame ambities. Het ontwikkelen van composiet gevels is voorgekomen uit de gedrevenheid gebouwen steeds duurzamer te maken en materialen toe te passen die prima rycyclebaar zijn. composiet is zo een materiaal. Het liefst zouden we alles in Bio composiet doen, maar dat is technisch nog niet haalbaar.


Nieuw in opdracht: De gevel van de Afsluitdijk Wadden Center
zondag 12 november 2017

Nieuw in opdracht: De gevel van de Afsluitdijk Wadden Center

Flexipol heeft onlangs de opdracht mogen ontvangen voor het engineeren, produceren, leveren en monteren van de gevel voor de "Afsluitdijk Wadden Center".
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de gevel is door het Flexipol engineringsteam volledig in 3D uitgewerkt. En daar zijn we maar wat trots op.

Het prachtige ontwerp van GEAR Architects leent zich geweldig om in Composiet uitgevoerd te worden. Uiteraard is de duurzaamheid van de gebruikte materialen een zeer belangrijk uitgangspunt geweest in de keuze voor composiet. Maar ook de vormgeving speelde een belangrijke rol.  Hoeronder vind u meer informatie over dit prachtige project.


 
donderdag 9 november 2017

Nieuw in opdracht: Gevelbanden en dakranden Nieuwbouw Jano Holding

Jano Holding gaat terugkeren naar Noordwijkerhout, alwaar een nieuwe bedrijfshuisvesting wordt gerealiseerd. In opdracht van Heembouw Roelofarendsveen zal Flexipol geprofileerde dakranden en gevelbanden produceren en monteren. In het vierde kwartaal van 2017 zal het gebouw opgeleverd worden.

De elementen volgen soepel de ronding van het gebouw en vormen een belangrijk deel van het aanzicht. Er is daarom extra aandacht besteed aan het terugdringen van vervuiling op de elementen. Bovendien zijn composieten zeer gemakkelijk te reinigen.


Mooie samenwerking tussen Flexipol Composites en Studio Solarix leidt tot winnen van prijs.
zondag 5 november 2017

Mooie samenwerking tussen Flexipol Composites en Studio Solarix leidt tot winnen van prijs.

Gisteren heeft het ontwerp van een composiet gevelpaneel met geintegreerde PV-cel , voortgekomen uit een samenwerking van Studio Solarix en onder andere Flexipol Composites de Solar Design Challenge gewonnen! Deze prijsvraag is uitgeschreven door onder andere Solliance en onderdeel van de Dutch Design Week in Eindhoven. 

Uiteraard zijn we daar super trots op; een enorme eer om al in dit stadium zo’n waardering te krijgen voor het product en de visie. 


 

Archief inzien

Meer informatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Afspraak makenContact ?

 Mail:Info@Flexipol.nl

 Tel: 0228 - 359567

 Facebook

 Linkedin