Logo Flexipol

Woning en utiliteitsbouw

partner logoVCA

Woning en utiliteitsbouwComposiet gevelsWoning en utiliteitsbouwWoning en utiliteitsbouwComposiet SchoorstenenWoning en utiliteitsbouwComposiet Interieur meubelenWoning en utiliteitsbouwComposiet dakrandenComposiet Gevels

Flexipol Composites levert maatwerk oplossingen voor woning- en utiliteitsbouw

Licht van gewicht - Vormvrij - Duurzaam - Onderhoudsarm - Recyclebaar - Kostenbesparend - Oersterk

Al ruim 35 jaar geleden deed polyester zijn intrede als bouwmateriaal. Wat destijds begon met een eenvoudige polyester lichtkoepel, heeft zich doorontwikkeld tot een complete geisoleerde gevel met energieopwekking en sensoren voor vervuiling en seismische detectie. Flexipol heeft aan het begin gestaan van al die ontwikkelingen en is ook nu volop betrokken bij technologie-integatie in composiet producten.

De bouw is slechts één van de sectoren waarin Flexipol werkzaam is. Het voordeel is dat ervaring en expertise opgedaan in andere sectoren ook geimplementeerd kan worden in de producten die voor de bouw ontwikkeld worden. Brandveiligheid bijvoorbeeld. Door een speciale samenstelling van elementen kan een zeer hoge brandwerendheid worden verkregen. Aardbevingsbestendigheid was in Nederland niet aan de orde. Tot zeer recent de problemen in Groningen zich voordeden en de expertise die Flexipol kon bieden beter werkbaar bleek dan de traditionele manieren van verstevigen.

Slechts een kleine greep uit ons assortiment van gerealiseerde projecten.

composiet in woningbouw     

(vlnr: Dakgoten, windveren en deurluifels Emmeloord / Gevelbekledingen Hardenberg / Dakranden met betonlook Amersfoort / Renovatie schoorsteenkappen)

Flexipol Composites is een allround ingenieursbureau met eigen productie die u kan helpen met het technisch ontwikkelen en produceren van uw product of ontwerp.
Wilt u meer weten ? Bel ons direct op 0228 359560 of mail naar info@flexipol.nl.

Meer informatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Afspraak makenContact ?

 Mail:Info@Flexipol.nl

 Tel: 0228 - 359567

 Facebook

 Linkedin