Logo Flexipol

Interieur

partner logoVCA

InterieurComposiet SchoorstenenInterieurInterieurComposiet Interieur meubelenComposiet dakrandenComposiet GevelsInterieurComposiet gevelsInterieur

Het ontwerpen van een interieur met de vormvrijheid van een uniek materiaal

Voor een ontwerper en interieurarchitect biedt composiet extra mogelijkheden om een uniek beeld en  aparte sfeer te creeren. Alleen al de vormvrijheid en de ongekende afwerkingsmogelijkheden maken dat dit materiaal werkelijk overal kan worden toegepast. Voor het ACTA gebouw in Amsterdam heeft Benthem Crouwel Architekten een volledig interieur ontworpen op basis van dit prachtige materiaal.

Niet alleen de balustrades en roltrapbekledingen zijn van composiet, ook de lichtarmaturen en meubelstukken zijn van dit bijzondere materiaal vervaardigd.

  

De afwerking

De afwerking van de composiet elementen kan op vele manieren worden uitgevoerd. Voor interieurdelen zoals een receptiebalie of een wandelement kan dat belangrijk zijn. Natuursteenafwerking, betonlook (maar dan zonder het gewicht) of een uitvoering in roestig staal, het is allemaal mogelijk. Kijk maar naar onderstaande voorbeelden.

     

Juist voor interieur is brandwerendheid en een uiterst lage rookproductie bij brand van groot belang. Flexipol Composites heeft de ervaring om op basis van uw uitgangspunten de juiste samenstelling van grondstoffen te bepalen. Certificaten conform de Eurocode NEN 13501 (Efectis Rijswijk) kunnen worden overlegd.

Heeft u een interieurproject of specifieke vraag waar FLexipol u bij kan helpen, bel ons dan op 0228 359560 of mail: info@flexipol.nl

 

 

 

 

Meer informatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Afspraak makenContact ?

 Mail:Info@Flexipol.nl

 Tel: 0228 - 359567

 Facebook

 Linkedin