Logo Flexipol

Flexipol is VCA* gecertificeerd

partner logoVCA

Flexipol is VCA* gecertificeerdComposiet Interieur meubelenComposiet dakrandenFlexipol is VCA* gecertificeerdFlexipol is VCA* gecertificeerdComposiet SchoorstenenComposiet gevelsFlexipol is VCA* gecertificeerdFlexipol is VCA* gecertificeerdComposiet Gevels

Door de toename van projecten waar Flexipol niet alleen leveringen doet maar ook de montage voor haar rekening neemt, is het belangrijk om veilig en vakkundig werk te leveren. Vandaar dat Flexipol de stap heeft genomen om VCA* certificering te impelementeren. Met goed gevolg overigens.. want sinds januari van dit jaar is de certificering een feit.

Steeds meer bedrijven verlangen van hun leveranciers dat niet alleen monteurs, maar het volledige bedrijf veilig werken promoot en onderschrijft. Certificering VCA* is dan een goede stap.
Dat wil niet zeggen dat we er nu al zijn. Alle procedures worden regelmatig herzien en er wordt actief gezocht naar verdere verbeteringen.

Zo is binnen Flexipol reeds 30% van het personeel BHV geschoold.
Want ongelukken voorkomen is uiterst belangrijk maar als het dan toch gebeurd, dan moet je er ook snel en goed mee om kunnen gaan.  Ook daar is aan gedacht.

Met deze stap is Flexipol er van overtuigd dat afnemers van onze producten en diensten positief staan tegenover de wijze waarop Flexipol zich inzet voor verbetering waardoor de groei onbelemmerd door kan gaan.
 

Meer informatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Afspraak makenContact ?

 Mail:Info@Flexipol.nl

 Tel: 0228 - 359567

 Facebook

 Linkedin